• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Formació

    Formació

    Divendres, 15 Març 2024 10:44

    Formació 5h s/ITC 02.1.02

    Encara estàs a temps d'inscriure't perquè encara hi ha places, apunteu-vos-hi, és indispensable per exercir de tècnic en una activitat minera!
    Dilluns, 11 Març 2024 10:18

    Canvi de data! Formació 5h s/ITC 02.1.02

    Per motius personals ens veiem obligats a posposar una setmana el curs que teniem previst per aquest dijous. La bona notícia és que encara hi ha places, apunteu-vos-hi, és indispensable per exercir de tècnic en una activitat minera!   Podreu consultar les dates, horaris i imports en les fitxes corresponents. També al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. No hi falteu, la formació de la ITC és #habilitant per ocupar el lloc de director facultatiu. Però també per altres tècnics com són els geòlegs, els topògrafs, químics, ornitòlegs, ...
    Dilluns, 11 Març 2024 09:32

    Jornada tècnica minera

    Els col·legis d'enginyers tècnics, graduats i superiors de mines de l'Aragó organitzen pel 11/04/2024 una jornada tècnica a Saragossa nascuda a partir de les estratègies establertes i les noves politiques europees dels RAW MATERIALS amb la voluntat de donar una visió de conjunt dels minerals industrials a Espanya i a l'Aragó en concret. No us ho perdeu!!!
    Divendres, 01 Març 2024 16:00

    8a Jornada tècnica minera

    L'Escola Universitaria Politècnica de Manresa organitza pel proper 23 de maig la 8na Jornada Tècnica Minera amb el lema "Green Mining". No us ho perdeu!!!
    Dilluns, 12 Febrer 2024 20:49

    Nova campanya de formació s/ITC 02.1.02

    Enguany el @coetgme organitza novament una campanya d'activitats formatives pels seus col·legiats. Aquesta campanya es prepara per atendre les demandes dels companys que, ara ja fa 4 anys varen cursar la última convocatoria realitzada i que, d'acord amb laITC 02.1.02, enguany caducarà. Però també per aquells qui encara no disposen del curs inicial. Campanya arealitzar entre març i juny. Podreu consultar les dates, horaris i imports en les fitxes corresponents. També al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. No hi falteu, la formació de la ITC és #habilitant per ocupar el lloc de director facultatiu. Però també per altres tècnics com són els geòlegs, els…
    Dijous, 16 Març 2023 14:15

    El Col·legi i el saló de l'ensenyament

    Ha començat el saló de l'ensenyament a la Fira de Barcelona!. Des del col·legi us animem a triar el Grau en Energia de recursos Minerals i el seu Reciclatge de la UPC. Aquest grau té atribucions professionals reconegudes per l'Estat per a exercir múltiples professions, a diferència d'altres títols blancs. - Si t'agrada la natura, i vols una feina de veritat com ser un expert en demolicions i voladures, tria bé. - Si t'agrada l'aire lliure, i vols una feina apassionant com ser un expert en demolicions d'edificis amb explosius, tria bé. - Si t'agraden la geologia i els minerals,…
    A traves del Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos y Grados en Minas y Energía posem a la vostra disposició la plataforma de formació.  El próxims cursos són: - Disseny de sistemes d'evacuació de fums. - Aplicació pràctica del Do. bàsic de seguretat contra incendis i del Doc. de Seguretat d'us. - Nou reglament 168/2023 per a motocicletes. - Disseny i càlcul d'estructures d'hormigó. - Ventilació i qualitat d'aire en interiors. - Disseny de l'infraestructura de recàrrega del vehicle elèctric. - Autocad, iniciació al dibuix per a enginyers. Consulteu la plataforma seguint aquest enllaç.  
    Dimarts, 07 Març 2023 11:06

    Formació subvencionada del consorci 2023

    A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya posem a disposició dels col·legiats l'accés als cursos subvencionats. Durant els mesos d'abril, maig, juny i juliol, es realitzarà la formació en les seguents matèries. Mindfulness (30 hores) Assessorament per a la creació d'empreses (30 hores) Autònoms: Com gestionar els impostos (8 hores) LinkedIn: Funcionalitats, posicionament i desenvolupament professional (12 hores) Tots els cursos es realitzaràn de manera Virtual + 1 Sessió preseincial, i l'acceptació de participants funcionarà per ordre de preinscripcions (entre 12 i 30 participants. Per a més informació contacteu via mail amb el Col·legi, indicant el curs que us interessa.
    Com tots i totes sabeu, el darrer Dijous 20 d'Octubre es va dur a terme a l'EPSEM una Excel·lent ponència, a càrrec de Carles Paz, on ens va ensenyar la seva llarga experiència amb l'ús dels Detonadors Electrònics, i els seus beneficis.  Adjuntem un breu resum en format nota de premsa, de l'acta per aquelles persones interessades que no van poder assistir-hi. 
      Jornada Tècnica: Rehabilitació d’infraestructures: reparació i protección. Dia: Dimarts, 25 d’octubre 2022 Hora: 10:00h a 12:00h Inscripció: https://caminscat.typeform.com/to/Nko3cPQJ Amb Javier Suárez, director tècnic de Construcció de Master Builders Solutions Espanya i Portugal. LLoc: Col·legi de l'Enginyeria de Camins – Carrer dels Vergós, 16 - Barcelona El programa constarà de les parts següents: Introducció a la reparació d'estructures de formigó: Camp d’aplicació. EN 1504 Reparació i protecció d’estructures de formigó. Patologies en estructures de formigó. Mètodes de preparació de suport i perfils de rugositat. Protecció d’armadures i ponts d’unió. Morters de reparació: Aplicació i criteris de selecció. Morters de reparació estructural…
    Des del Col·legi us volem proposar els diferents cursos que es duran a terme en els propers dies des de el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya.  Crieem que poden ser d'interés per a molts de vosaltres. A continuació us adjuntem un enllaç on podreu trobar més informació.  Link amb Informació: https://mailchi.mp/d9eedc178e88/g3jry84c32-6102935?e=c6309b9195  
    Col·legiades i Col·legiats ens plau informar-vos de la ponència que es durà a terme el dia 20 d'Octubre a l'Universitat Politècnica de Catalunya a Manresa (EPSEM). El ponent, Carlos Paz, discutirà i ens ampliarà els coneixements en el camp de l'Iniciació electrònica de Voladures, tema que hem cregut d'alt interés per a vosaltres Col·legiats i Col·legiades.  Aquesta ponència es podrà seguir de forma presencial el dia 20 d'Octubre de 18:00 a 19:00 a la UPC-Manresa (Aula Màster) i simultàniament de forma telemàtica mitjançant el següent enllaç: https://meet.google.com/cjx-tbgn-yrj.  Està tothom convidat!   
    Dijous, 09 Juny 2022 11:46

    Proposta formacions - setembre 2022

    El Consejo General juntament amb l’empresa de formació Wolters Kluwer ens presenten dos cursos, que us ajudaran a ampliar la vostra formació i el vostre camp d’actuació professional. Ambdues formacions començaran al setembre i es faran en modalitat on-line.
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant tot el mes de juny. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    Dijous, 26 Mai 2022 11:15

    Cursos subvencionats Egara Formació

    El COETGME ha signat un conveni de col·laboració amb Egara Formació, per oferir als nostres col·legiats tot un seguit de cursos que permetran complementar la seva formació professional. A continuació, us facilitem les opcions formatives que es realitzaran entre els pròxims mesos de juny i juliol. Resolució de conflictes (30 hores) Dates: 2, 7, 9, 14, 16, 21, 28 i 30 de juny de 2022 Horari: de 15:30h a 19:30h (darrera sessió de de 15:30 a 17:30h) Modalitat: Aula Virtual + 1 sessió presencial Lloc: Aula Virtual (30/06 presencial de 15:30 a 17:30h a Egara Formació - C/ Ausiàs Marc,…
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant tot el mes de maig. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant tot el mes d'abril. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    Dilluns, 21 Març 2022 17:00

    Canvi data - Curs presencial ITC 02.1.02

    Us informem que el curs es posposa i es reprograma pels dies 25, 26 i 27 de maig del 2022.
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant l'última el mes de març i la primera setmana d'abril. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    Us informem que la data d’inici del curs es posposa i finalment començarà el 21 d’abril del 2022.
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant l'última setmana de febrer i les tres primeres setmanes de març. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant tot el mes de febrer. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant el mes de gener i la primera quinzena de febrer. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant el mes de gener. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    L’objectiu principal del curs és aprendre a redactar i elaborar correctament un informe pericial tècnic. També es profunditzarà en les responsabilitats que comporta aquest tipus d’informe i en com actuar davant els Tribunals de Justícia. El curs es centrarà en tres grans blocs: Estatut jurídic del pèrit. Responsabilitats Com preparar un informe pericial Protocol del informe pericial Si busques ampliar el teu àmbit professional, realitzant aquest tipus d’informes, el curs et pot interessar. La formació l’organitza el grup Wolters Kluwer a través del seu campus virtual i es farà en modalitat e-learning. El curs començarà el 15 de març, té una…
    En el document adjunt trobareu els pròxims cursos que oferirà el COGITI durant l'última setmana de desembre i les dues primeres setmanes de gener. Tots ells tenen un hiperlink que us portarà directament a la fitxa del curs, per obtenir tota la informació necessària i poder-vos matricular. Recordeu que per ser col·legiats del COETGME teniu un preu especial per les formacions. En el moment de matricular-vos, simplement haureu d’indicar que formeu part del nostre col·legi, per poder accedir als avantatges esmentats anteriorment.
    Divendres, 10 Desembre 2021 10:58

    Butlletí informatiu cursos COGITI (Setmana 50)

    Comencem amb la difusió dels cursos que té disponible actualment el COGITI
    Divendres, 19 Novembre 2021 15:23

    Màster en PRL

    Si estàs interessat en enfocar la teva carrera professional cap a la prevenció de riscos laborals, aquest màster et pot interessar.
    Tenim una cita el proper 12 de novembre a les 9.45h a l'Auditori Campus de Cappont de la Universitat de Lleida. També en format Online
    Les millors universitats del món en Enginyeria (MIT, Stanford, Cambridge, ETH Zurich, Imperial College London, Oxford, Berkley…) ofereixen titulacions de Grau habilitants en Enginyeria de 4 anys, mentre que a Espanya pretenem imposar a qualsevol preu màsters addicionals d'entre 1 i 2 anys.
    Els cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur. Els participants que estiguin en situació temporal d’ERTO, compten com a treballadors. El nombre de places és limitat.
    Què m’aporta el ‘Curs Oficial de Pilot Professional d’UAS STS (Nivell 3) + Pilot Radiofonista’?
    La Prevenció de Riscos Laborals continua sent una matèria imprescindible en totes les empreses. Per aquest motiu, la demanda de professionals orientats i formats en PRL és cada vegada més gran en el mercat. Aconsegueix el títol màster i obtén el teu gran avantatge competitiu.
    Des del curs 2021-2022, l'accés a la professió d'Enginyer Tècnic de Mines es realitza a través del Grau en Enginyeria de Recursos Minerals i el seu Reciclatge.
    Jornada en la que es parlarà dels Geoparcs com a territoris on desenvolupar recerca científica.
    La Prevenció de Riscos Laborals continua sent una matèria imprescindible en totes les empreses. Per aquest motiu, la demanda de professionals orientats i formats en PRL és cada vegada més gran en el mercat. Aconsegueix el títol màster i obtén el teu gran avantatge competitiu.
    Impulsem la formació que necessites, d’acord a ITC 02.1.02 del RGNBSM.
    Modalitat e-learning. Una oportunitat per formar-se i obtenir el certificat oficial.
    Dimarts, 02 Febrer 2021 15:54

    Aplicació dels Plans d'Igualtat

    en l'entorn professional.
    Dijous, 14 Gener 2021 12:17

    Màster de PRL

    Nova convocatòria
    Dimecres, 13 Gener 2021 11:38

    Excel i projecccions financeres

    wolters kluwer
    Dimecres, 13 Gener 2021 10:32

    Beques en MBA

    Places disponibles
    Dijous, 07 Gener 2021 16:39

    Formació competències transversals

    Subvencionada per col·legiats 
    Dimecres, 09 Desembre 2020 12:45

    Formació COAMB

    Acord amb el COAMB
    Dimecres, 09 Desembre 2020 11:32

    Webbinars miners

    Mineria 4.0
    Dimarts, 01 Desembre 2020 16:10

    Jornada Virtual ICD

    ICD, 10 i 11/12
    Dimarts, 01 Desembre 2020 15:24

    Formació competències transversals

    Subvencionada per col·legiats 
    Dimarts, 01 Desembre 2020 09:40

    +Formació ITEC

      +formació
    Dimarts, 01 Desembre 2020 09:33

    +Formació gratuïta QGIS

    PSQL, BBDD per ús al SIG
    Pàgina 1 de 4

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.