• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 28 Mai 2021 12:33

  10 raons per inscriure’t al curs ‘Seguretat en espectacles pirotècnics’

  Modalitat e-learning.

  NOVA convocatòria del curs, en modalitat e-learning, de ‘Seguretat en espectacles pirotècnics’ que s’iniciarà a principis d’octubre de 2021.

  10 raons per inscriure’t al curs ‘Seguretat en espectacles pirotècnics’:

  1. Aporta un alt nivell d’especialització als enginyers/res tècnics/ques de Mines i graus en Mines i Energia, en exercici.
  2. Facilita l’accés al món laboral a nous/ves graduats/des en una especialitat única.
  3. Som un país de festes populars vinculades a la pirotècnica, la qual cosa ens obliga a comptar amb experts en explosius.
  4. Analitza en profunditat el Reglament d’articles pirotècnics i cartutxeria.
  5. S’adquireixen els coneixements per aconseguir la màxima seguretat en espectacles pirotècnics, en base a: la Directiva 2013/29/UE i la Directiva 2012/18/UE.
  6. Es completa la formació integral amb 28 Instruccions tècniques complementàries i 7 Especificacions tècniques de desenvolupament.
  7. Incideix en la rellevància dels fonaments de la seguretat: plans d’emergència i seguretat, i prevenció de riscos laborals. El curs compta amb un mòdul exclusiu a l’aplicació pràctica.
  8. Incideix en la importància de la nostra professió pel fet de poder oferir a la societat uns professionals formats i amb àmplies competències.
  9. Una modalitat còmoda com l’e-learning permet a l’alumne que la formació sigui compatible amb les obligacions laborals.
  10. Valors afegits: un equip docent amb professionals acreditats en àmbits com el Dret; trobades digitals que permeten el networking; accés a una biblioteca intel·ligent professional; campus virtual amb un coordinador acadèmic que dona suport i orienta a l’alumnat durant tot el curs.

  Amplieu informació al díptic adjunt o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 699497751.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.