• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 07 Setembre 2021 20:05

  És el moment d’inscriure’t al Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals!

  La Prevenció de Riscos Laborals continua sent una matèria imprescindible en totes les empreses. Per aquest motiu, la demanda de professionals orientats i formats en PRL és cada vegada més gran en el mercat. Aconsegueix el títol màster i obtén el teu gran avantatge competitiu.

   L’acord que el Consejo General manté amb Wolters Kluwer, la companyia d’àmbit mundial líder en edició, informació, coneixement, formació i software, permet oferir als col·legiats un nivell de formació actualitzat i adaptat a les necessitats professionals del nostre col·lectiu, adaptant-se, a més, a la conciliació laboral.

  Què m’aporta el Màster Universitari en PRL?

  Una formació, a partir de la qual, pots cursar el Títol de Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals, adaptat a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), nivell 3 del MECES i nivell 7 de l’EQF.

  A quina universitat està vinculat aquest Màster?

  El Màster Universitari en PRL que et proposem està vinculat a la Universitat Francisco de Vitoria, i verificat per la ANECA.

  Què inclou?

  • 60 crèdits.
  • 3 especialitats: Seguretat, Higiene i Ergonomia.

  Quins són els avantatges per als col·legiats?

  Si t’inscrius abans del 17 de setembre, gaudiràs d’un 10% de descompte per inscripció anticipada sobre els honoraris de matrícula. Cal que tinguis en compte que les places són limitades i el termini d’admissió finalitza el setembre de 2021.

  Quin dia començaré? Quan acabaré?

  El Màster comença el 28 d’octubre de 2021 i finalitza el juny del 2022.

  En quina modalitat s’imparteix? I, com s’avalua?

  El Màster s’imparteix en modalitat e-learning. L’avaluació serà continuada i  formativa, i s’adaptarà al caràcter de les assignatures i les competències a avaluar. La nota final serà la mitjana, segons la ponderació establerta de la qualificació de les diferents activitats de cada assignatura: test d’avaluació, casos pràctics, qüestionaris de preguntes curtes, test de seguiment i participació en les diferents activitats de l’aula virtual.

  Si tinc dubtes i vull parlar-ne amb algun professor, serà fàcil comunicar-m’hi?

  Comptaràs amb un seguiment i atenció personalitzats proporcionats pels tutors en la mateixa plataforma, i també per correu electrònic i via telefònica. Tindràs un aprenentatge actiu i col·lectiu, a través de l’intercanvi de coneixement i experiències en los fòrums. Comptaràs, a més, amb el suport de sessions síncrones.

  Quins altres avantatges m’aporta?

  • Establiràs el teu propi ritme d’estudi.
  • Podràs accedir a l’aula virtual des de qualsevol lloc, espai en el que hi trobaràs el temari del màster i la documentació de suport.
  • És un programa bonificable en les assegurances socials (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo- FUNDAE)
  • Et permetrà l’accés a la base de dades CISS Prevención Riesgos Laborales.
  • Et permetrà potenciar el teu networking.

  Per a més informació consulta el document adjunt, i/o posa’t en contacte amb en Luís Antonio Durán, al telèfon 699 49 77 51, ó bé, via e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.