• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 12 Octubre 2021 19:19

  Obert el període de preinscripció a la formació subvencionada online

  Els cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur. Els participants que estiguin en situació temporal d’ERTO, compten com a treballadors. El nombre de places és limitat.

  A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats (sense cost) en modalitat d’Aula Virtual per als nostres col·legiats/des. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

  Els cursos són:

  ANÀLISI I CONTROL DE COSTOS (25 hores)

  • Dates: 26, 28 d’octubre i 2, 4, 9 de novembre de 2021
  • Horari: de 15:30h a 19:30h
  • Inscripció fins el dia: 20 d’octubre de 2021

  ASSESSORAMENT PER A LA CREACIÓ D'EMPRESES (30 hores)

  • Dates: 15, 17, 22, 24 ,29 de novembre i 1 de desembre de 2021
  • Horari: de 9:30h a 13:30h
  • Inscripció fins el dia: 10 de novembre de 2021

  En el document adjunt hi trobaràs tota la informació per realitzar la teva preinscripció. El criteri d'acceptació dels participants serà per rigorós ordre d’enregistrament de les preinscripcions. Si t’interessa, no t’ho pensis més!

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.