• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 21 Març 2022 17:00

  Canvi data - Curs presencial ITC 02.1.02

  Us informem que el curs es posposa i es reprograma pels dies 25, 26 i 27 de maig del 2022.

  Us recordem que la formació l’organitza el COETGME i la inscripció al curs la podeu realitzar a través del següent formulari: https://forms.gle/EVekxqFGSggAfH4r8 

  El formulari d'inscripció estarà disponible fins el 13 de maig inclòs i es necessitarà un mínim de 10 assistents per poder-lo dur a terme. 

  A continuació, us facilitem les dades bàsiques d'aquesta formació. 

  Dates i horaris:  

  • 25 i 26 de maig de 9:00 a 17:00h (1 hora per dinar)
  • 27 de maig de 9:00 a 15:00h

  Durada: 20 hores

  Lloc: Sala Mina de BCN 

  Preu matrícula:  

  • 150€ (col·legiats)
  • 250€ (no col·legiats)

  Objectiu del curs: la formació està dirigida a tècnics titulats en explotacions d'exterior i interior d'acord amb l'itinerari formatiu desenvolupat a la ET 2003-1-10, per aplicació de l'epígraf 5.2 i 5.3 recollit a la ITC 02.1.02. «Formació preventiva per l'exercici del lloc de treball», del Reglament General de Normes Bàsiques de Seguretat Minera.  

  Si teniu qualsevol dubte respecte el curs, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del següent e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Adjunt torbareu el fullet informatiu. 

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.