• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 17 Juny 2021 10:09

  Inscriu-te al Curs de reciclatge per a tècnics en activitats extractives d’exterior

  Impulsem la formació que necessites, d’acord a ITC 02.1.02 del RGNBSM.

  Oferir formació contínua als nostres col·legiats és prioritari per al COETGME, atès que el reciclatge afavoreix l’especialització dels tècnics miners i posa en valor la nostra professió.

  D’acord amb l’Ordre ITC/1316/2008, de 7 de maig, per la que s’aprova la instrucció tècnica complementària 02.1.02 «Formació preventiva per a l’acompliment del lloc de treball», del Reglament General de Normes Bàsiques de Seguretat Minera, des de Girona impulsem el ‘Curs de reciclatge per a tècnics en activitats extractives d’exterior' que tindrà lloc:

  • Data: Dimarts, 13 de juliol de 2021.
  • Horari: De 9:00 h. a 14:00 h.
  • Lloc: Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona.             

  Més informació i inscripció en el programa adjunt.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.