• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 26 Setembre 2017 17:57

  Cal visar, però, per què? Destacats

  Circular informativa

  El Consell Superior de Col·legis d'Enginyers Tècnics i Graduats ha preparat un dossier informatiu on exposa les avantatges del visat col·legial més enllà de les obligacions mínimes exigides per la llei actual i les pautes que emanen de la Directiva Europea de Serveis.

  Tan el company exercent, com l'empresa que l'emplea, així com el client i l'administració competent són agents als quals, d'una manera o altra, els beneficia la supervisió del treballs elaborats per l'Enginyer Tècnic o Graduat. Descubriu de quina manera beneficia el visat col·legial a la vostra feina diaria a la circular

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.