• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  Borsa de Treball

  Publicación Sector Zona Lloc de treball Perfil Salari
  19/06/2024 Aigües Mallorca Mallorca Ingeniero (superior o técnico) de minas Informació
  per Col.legiats

  Ingeniero (superior o técnico) de minas

  Quisiera excavar un pozo para regar unos 200 árboles y para tener agua potable en una casa de campo (actualmente es una casita de aperos legal que existe anteriormente en 1956 y para la cual se ha solicitado una licencia de obras para ampliarla y convertirla a uso residencial). La parcela consta de 22.500 m² aproximadamente. Quisiera contactar con un ingeniero (superior o técnico) para pedirle presupuesto de: - Redacción de proyecto de ejecución de una nueva captación de aguas subterráneas para la obtención de la correspondiente autorización de perforación ante la Dirección General de Recursos Hídricos (Conselleria de Medio Ambiente, Gobierno Balear). -(opcional) Ejecución de la perforación e instalación de una bomba sumergible para la extracción de aguas subterráneas. - Tramitación de la puesta en servicio de la captación.

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.