• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 25 Juny 2021 10:09

  Ara és el moment! Inscriu-te al Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals

  La Prevenció de Riscos Laborals continua sent una matèria imprescindible en totes les empreses. Per aquest motiu, la demanda de professionals orientats i formats en PRL és cada vegada més gran en el mercat. Aconsegueix el títol màster i obtén el teu gran avantatge competitiu.

   L’acord que el Consejo General manté amb Wolters Kluwer, la companyia d’àmbit mundial líder en edició, informació, coneixement, formació i software, permet oferir als col·legiats un nivell de formació actualitzat i adaptat a les necessitats professionals del nostre col·lectiu, adaptant-se, a més, a la conciliació laboral.

  Què m’aporta el Màster Universitari en PRL?

  Una formació, a partir de la qual, pots cursar el Títol de Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals, adaptat a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), nivell 3 del MECES i nivell 7 de l’EQF.

  A quina universitat està vinculat aquest Màster?

  El Màster Universitari en PRL que et proposem està vinculat a la Universitat Francisco de Vitoria, i verificat per la ANECA.

  Què inclou?

  • 60 crèdits.
  • 3 especialitats: Seguretat, Higiene i Ergonomia.

  Quins són els avantatges per als col·legiats?

  Si t’inscrius abans del 17 de setembre, gaudiràs d’un 10% de descompte per inscripció anticipada sobre els honoraris de matrícula. Cal que tinguis en compte que les places són limitades i el termini d’admissió finalitza el setembre de 2021.

  Quin dia començaré? Quan acabaré?

  El Màster comença el 28 d’octubre de 2021 i finalitza el juny del 2022.

  En quina modalitat s’imparteix? I, com s’avalua?

  El Màster s’imparteix en modalitat e-learning. L’avaluació serà continuada i  formativa, i s’adaptarà al caràcter de les assignatures i les competències a avaluar. La nota final serà la mitjana, segons la ponderació establerta de la qualificació de les diferents activitats de cada assignatura: test d’avaluació, casos pràctics, qüestionaris de preguntes curtes, test de seguiment i participació en les diferents activitats de l’aula virtual.

  Si tinc dubtes i vull parlar-ne amb algun professor, serà fàcil comunicar-m’hi?

  Comptaràs amb un seguiment i atenció personalitzats proporcionats pels tutors en la mateixa plataforma, i també per correu electrònic i via telefònica. Tindràs un aprenentatge actiu i col·lectiu, a través de l’intercanvi de coneixement i experiències en los fòrums. Comptaràs, a més, amb el suport de sessions síncrones.

  Quins altres avantatges m’aporta?

  • Establiràs el teu propi ritme d’estudi.
  • Podràs accedir a l’aula virtual des de qualsevol lloc, espai en el que hi trobaràs el temari del màster i la documentació de suport.
  • És un programa bonificable en les assegurances socials (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo- FUNDAE)
  • Et permetrà l’accés a la base de dades CISS Prevención Riesgos Laborales.
  • Et permetrà potenciar el teu networking.

  Per a més informació consulta el document adjunt, i/o posa’t en contacte amb en Luís Antonio Durán, al telèfon 699 49 77 51, ó bé, via e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.