• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dissabte, 23 Octubre 2021 20:23

  Desacord de l’INGITE amb aspectes del Real Decret 822/2021

  Les millors universitats del món en Enginyeria (MIT, Stanford, Cambridge, ETH Zurich, Imperial College London, Oxford, Berkley…) ofereixen titulacions de Grau habilitants en Enginyeria de 4 anys, mentre que a Espanya pretenem imposar a qualsevol preu màsters addicionals d'entre 1 i 2 anys.

  L’INGITE (Institut de Graduats en Enginyeria i Enginyers Tècnics d'Espanya), que representa a més de 350.000 professionals de les diferents branques de l'enginyeria espanyola, ha analitzat el recent aprovat Reial Decret 822/2021, de 28 de setembre, pel qual s'estableix l'organització dels ensenyaments universitaris i del procediment d'assegurament de la seva qualitat, i critica uns certs aspectes recollits en aquesta reforma, atès que no han estat escoltades les observacions i al·legacions plantejades per aquest Institut, ni per altres sectors de la societat.

  Segueix llegint la notícia en la nota de premsa adjunta.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.