• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 02 Febrer 2021 15:54

  Aplicació dels Plans d'Igualtat

  en l'entorn professional.

  TALLER VIRTUAL

  Al peu trobareu un PDF referent a la nova formació pràctica TALLER VIRTUAL "APLICACIÓ DELS PLANS D'IGUALTAT EN ENTORNS PROFESSIONALS" preparada pel proper DIMARTS 23 de MARÇ de 2021, de 18:00 a 20:00 h.

  Aquest TALLER s'ha preparat conjuntament entre Unió Professional i Wolters Kluwer Formació, en el marc de el conveni vigent entre ambdues institucions.

  La formació s'adreça principalment a:

  • Membres de les Juntes de govern dels consells generals i Superiors.
  • Col·legis Professionals d'àmbit estatal o territorial, així com dels seus gestors i assessors tècnics que persegueixen millorar el sistema de compliment normatiu i gerència de riscos de la seva corporació.
  • Col·legiats Professionals i Empreses (PIMES i AUTÒNOMS)

  En virtut d'aquest acord s'aplicarà un 15% de descompte als companys que s'hi inscriguin.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.