Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Divendres, 01 Setembre 2017 15:41

  I Congrés de Patrimoni Miner i de la Història de la Geologia i la Mineria a Catalunya

  Maig 2018. Es busquen congressites.

  El COETGME participa amb el SEDPGYM en la organització del I Congrés de Patrimoni Miner i de la Història de la Geologia i la Mineria a Catalunya

  Durant molts anys s´han estat organitzant diferents congressos sobre el Patrimoni Geològic i Miner. Organitzats sempre des de la SEDPGYM (Sociedad espanyola para la Defensa del Patrimonio Geològico y Minero) Ara, arriba el moment d´organitzar un Congrés d´aquests tipus a Catalunya.

  Amb aquesta intenció, diverses organitzacions s´han aplegat per fer aquest congrés conjuntament.

  Durant la realització d´aquest Congrés es retrà un homenatge a un gran personatge de de la Geologia i de la Mineria de Catalunya (i també de l´arqueologia, Espeleologia, Paleontologia); concretament de LLUIS MARIÀ VIDAL i CARRERAS.

   

  Es doncs en motiu d'aquest congrés que s'obren les portes a especialistes del sector geològic i miner a presentar ponències amb aquells estudis o recerques que haguin fet al voltant de la geologia i el patrimoni miner els ultims anys; jaciments oblidats, antigues pedreres romanes, recursos descartats per excessius costos, poligons miners, estructures finançades o executades per l'explotació de la mineria, recursos miners convertits a turistics, la protecció del patrimoni miner a Catalunya....  aquests són alguns dels molts temes que es podrien plantejar. Per axò el col·legi convida a tots aquells companys que tinguin coses a dir a participar-hi en forma de ponència.

  Doncs si sou la persona adecuada poseu-vos en contacte amb el col·legi al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us expliuquem què heu de fer.

   

  Entitats promocionants.

  GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL

  GEOPARC DE LA CONCA DE TREMP I DEL MONTSEC

  COL·LEGI OFICIAL DE L´ENGINYERIA TÈCNICA MINERA

  COL·LEGI OFICIAL D´ENGINYERS DE MINES DEL NE

  COL:LEGI DE GEÒLEGS DE CATATALUNYA

  CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA

  AMICS DEL MUSEU DL SEMINARI DE BARCELONA

  ATENEU DE BARCELONA

  INSTITUT D¨ESTUDIS ILERDENCS

  SEDPGYM (Sociedad Española para a Defensa del Patrimonio Geológico y Minero)

  SIGMADOT (Ass. Internacional de Geologia i Mineria Ambiental)

  COMISSIÓ DE PROTECCIÓ DE L´AVENC MONTSERRAT UBACH

  GRUP MINERALÒGIC CATALÀ

  FEDERACIÓ CATALANA D´ESPELEOLOGIA

  CONSELL COMARCAL DEL SOLSONÈS

  AJUNTAMENT DE VILANOVA DE MEIÀ

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.