• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  Activitats del sector

  MINExpo, propietat de l'Associació Nacional de Mineria (dels EUA) i produïda per ella, reuneix professionals, experts i responsables de la presa de decisions de la indústria minera mundial per col·laborar, aprendre i comprometre's. A Saló d'exposicions es presentaran productes miners de seguretat, perforació, enginyeria, manipulació de materials, formació i recursos humans i molt més.

  Inici 23/09/2024
  Finalització 26/09/2024

  Mining and Minerals Hall (MMH) és la gran cita europea de la mineria que tindrà lloc del 15 al 17 d'octubre del 2024 al Palau d'Exposicions i Congressos de Sevilla (FIBES).

  Inici 15/10/2024
  Finalització 17/10/2024

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.