• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  MMH, MINING AND MINERALS HALL

  Mining and Minerals Hall (MMH) és la gran cita europea de la mineria que tindrà lloc del 15 al 17 d'octubre del 2024 al Palau d'Exposicions i Congressos de Sevilla (FIBES). Aquesta cinquena edició del MMH reuneix el sector de la mineria a nivell mundial, consolidant-se com l'únic esdeveniment d'aquesta mena a Europa. En aquesta edició podrem conèixer de primera mà les novetats tecnològiques implementades en tots els processos d'exploració, extracció, producció i tractament de les primeres matèries minerals, així com les operacions mineres en actiu, referents mundials per ser punteres en tecnologia i respectuoses amb l'entorn ; i també els projectes futurs, alineats amb els estàndards més alts de qualitat, innovació i sostenibilitat.

  MMH està organitzat per AMINER (Associació d'Empreses Investigadores, Extractores, Transformadores Minero-Metal·lúrgiques i Auxiliars i de Serveis) juntament amb FIBES i promogut per la Junta d'Andalusia, amb la col·laboració de Cominroc (Confederació Espanyola d'Indústries Extractives de Roques i Minerals Industrials) ).

  Detalls de l'activitat

  Inici 15/10/2024
  Finalització 17/10/2024
  Lloc
  Palacio de Exposiciones y Congresos
  Av. Alcalde Luis Uruñuela, 1 Sevilla, España 41020 Spain
  Palacio de Exposiciones y Congresos

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.