Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Inscripció

   181109 banner sta barbara web mines v2

   

  És indispensable per fer la inscripció que ompliu els espais marcats amb asterisc. Si voleu factura cal que ompliu les dades d'empresa.

  xs  Es indispensable para la correcta inscripción que rellene los espacios marcados con asterisco. Si desea factura es necesario rellenar los datos de empresa.

  Els periodistes i representants dels mitjans de comunicació poden assistir a la Festa de la Patrona enviant les seves dades a comunicacio@colegiominas.comCaldrà indicar: mitjà de comunicació, nom i cognoms, càrrec, mail i telèfon de contacte.

    

  Los periodistas y representantes de los medios de comunicación pueden asistir a la Fiesta de la Patrona enviando sus datos a comunicacio@colegiominas.comSe deberá indicar: medio de comunicación, nombre y apellidos, cargo, mail y teléfono de contacto.

  Descarrega el programa.   

  Descarga el programa. 

   

  Dades de l'Empresa

  Informació

  Informació de pagament

  Pagament Offline

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.