• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 23 Juny 2023 12:17

    Conclusions de l'observatori del treball

    L’Observatori del Treball i Model Productiu és l'estudi de la Generalitat de Catalunya i que parla sobre l'estat de les professions i els seus índexs de treball.

    Les dades reforcen un cop més l'estat de salut del sector, com ja comentava Lluís Sanmiquel en aquest article del col·legi, o l'anàlisi de les dades d'U-Ranking que ja s'apuntaven des del COETGME.

    Adjunts trobareu les dades de l'estudi.

    També cal destacar, en l'ordre de les ocupacions, que entre les primeres 25 es troben, oi en llocs davanters, posicions relacionades amb el nostre sector:

    • Núm. 5: Directors d'explotacions mineres.
    • Núm. 17: Enginyers tècnics de mines.
    • Núm. 22: Enginyers de mines

    Per tant, un cop més, tot i que els estigmes de la professió continuïn vigents, la mineria és un sector necessari, de futur i està a les mans dels col·legiats treballar perquè sigui responsable i sostenible.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.