Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Borsa de Treball

  Publicación Sector Zona Lloc de treball Perfil Salari
  12/08/2020 Formació Bages Monitor-recepcionista Informació
  per Col.legiats

  L'Ajuntament de Moià obra convocatòria urgent per a la contractació d'un monitor-recepcionista pel Museu Municipal de Moià i Parc Prehistòric de les Coves del Toll, per procediment selectiu de màxima urgència per treballar caps de setmana, festius i ponts, al Parc Prehistòric de les Coves de Toll preferentment. Presentació d’ofertes fins dilluns 31 d'agost de 2020 al registre de l'Ajuntament de Moià. Inici contracte: Dissabte 19 de setembre de 2020. Us podeu descarregar el BAN de la convocatòria i la instància al web de l’Ajuntament de Moià: http://www.moia.cat/web/2020/08/10/seleccio-de-personal-recepcionista-monitor-del-museu-municipal-i-coves-del-toll/

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.