Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Borsa de Treball

  Publicación Sector Zona Lloc de treball Perfil Salari
  15/10/2020 Enginyeria C/ Asival, 15, local 4, Pol. Can Valero, Palma C/ Asival, 15, local 4, Pol. Can Valero, Palma Ingeniero de minas para colaborar en proyectos Informació
  per Col.legiats

  Ingeniero de minas

  Buenos días, Se ofrece puesto de trabajo en oficina de ingenieros industriales “MA INGENIEROS” para posibles colaboraciones con técnicos del sector. La idea es crear un equipo de trabajo multidisciplinar para ofrecer un servicio completo a los posibles clientes. Los servicios a compartir son: sala de reuniones, office, aseo, internet y servicio de limpieza. Precio por puesto de trabajo: 150 eur/ mes (más IVA). Teléfono de contacto: 971284265/ 675174940. Gracias y un saludo.

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  23/10/2020 Altres ON-LINE DEPARTAMENT COMERCIAL TECNIC COMERCIAL Informació
  per Col.legiats

  A.C. industrial, fabricant de productes inflables d’emergència per a minería subterrania, busca per a la comercialització dels seus productes de minería, TECNIC COMERCIAL FREELANCE WORLWIDE MISSIO: En dependecia directe de gerència, la seva principal missió será la captació vinculació i gestió de clients. - Responsable de prospecció i promoció dins del sector miner arreu del mon dels productes de fabricació propia. - Desenvoluparà tasques de seguiment i fidelització de clients. S’ofereix incorporació pot ser inmediata i la remuneració es total ment en variable a convenir amb l’empresa. Es requereix anglès fluid tant escrit com parlat (nivell B2 minim).

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.