Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Borsa de Treball

  Publicación Sector Zona Lloc de treball Perfil Salari
  30/11/2022 Construcció Sant Joan de Vilatorrada TÈCNIC/A D’ESTUDIS I LICITACIONS Informació
  per Col.legiats

  Empresa del sector de la Construcció i Transports orientada a l’execució integral d’obres, moviments de terres, urbanització, enderrocs, canalitzacions, actuacions industrials, manteniment de carreteres, xarxes de serveis i transports. Busquem un/a Tècnic/a d’estudis i licitacions amb inquietud i ganes, organitzada, comunicativa i acostumada al treball en equip, ganes d'aprendre i aportar noves idees. Funcions - Preparació d’ofertes i preparació de memòria tècnica - Realitzar estudis econòmics de les licitacions - Justificacions de baixa temerària - Cerca d’obres/contractes en fase de licitació - Registre d’oporunitats i ofertes en BBDD d’Estudis i Licitacions - Sol·licitar preus a proveïdors per avaluar els costos econòmics de les licitacions - Seguiment de les ofertes

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  16/01/2023 Construcció Barcelona Sant Vicenç dels Horts Cap de producció departament demolicions Informació
  per Col.legiats

  Necessitem incorporar un Cap de producció per recolçar al cap d´obra en la gestió de l´Enderroc des del seu inici, amb l´estudi, pressupost, la seva execució fins la seva finalització. Les seves tasques seràn tant a oficina, amb documentació, com a peu d´obra , visites, coordinació. Incorporació immediata. LLoc de treball estable. Contracte indefinit. Treball en equip. Busquem persones joves amb ganes d´aprendre , treballar i desenvolupar-se dintre de l´empresa.

  Es requererix formació en prevenció de riscos laborals. LLoc de treball estable.

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.