• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 21 Juny 2021 11:17

  Els enginyers tècnics i de grau denuncien discriminació en els concursos públics

  Representants de INGITE i METGEC s’han reunit amb l’Ajuntament de Barcelona per abordar el conflicte sobre una convocatòria de places de tècnic superior en enginyeria suspesa temporalment.

   L’Institut de Graduats en Enginyeria i Enginyers Tècnics d’Espanya (INGITE), juntament amb la Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC), van reunir-se el 17 de juny amb l’Ajuntament de Barcelona per reivindicar els drets dels enginyers graduats i els enginyers tècnics a accedir a places de concurs públic i ofertes laborals convocades per l’administració.

  Els enginyers tècnics i de grau en Mines i Energia estan representats tant en la METGEC, a través del COETGME, com a l’INGITE, mitjançant el Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos de Minas y Grados en Minas y Energía.

  T’interessa seguir llegint la notícia en la nota de premsa adjunta, o bé, en aquests enllaços de METGEC i INGITE.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.