• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 08 Novembre 2021 13:07

  “Fes xarxa, col•legia’t”

  El COETGME forma part de la Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC), els quals han creat una campanya conjunta per difondre la importància de col·legiar-se entre les persones més joves, tant enginyers tècnics, graduats en enginyeria com entre l’alumnat que encara estigui cursant els estudis.

  Amb l’eslògan “Fes xarxa, col·legia’t”, la campanya mostra els avantatges d’estar col·legiat, com per exemple accedir a la borsa de treball, tenir formació gratuïta, cobertura legal i conèixer les tendències de la professió. Però també es transmet la importància que tenen els col·legis professionals a l’hora de defensar la professió davant empreses i administracions i de prestigiar-la davant la societat.

  Amb aquesta campanya, s’espera poder donar a conèixer els Col·legis d’Enginyers Tècnics i Graduats en Enginyeria de Catalunya i aconseguir incrementar la xarxa que actualment ja formen 15.000 professionals de l’enginyeria representats a la METGEC.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.