• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 23 Juny 2021 13:15

  Dia Internacional de la dona en l’Enginyeria

  El COETGME aposta per la presència de la dona en l’àmbit de l’enginyeria tècnica i de grau en Mines i Energia.

  Avui, 23 de juny, se celebra el ‘Dia Internacional de la dona en l’Enginyeria’ i, des del Col·legi volem col·laborar en promoure aquesta data, i animar a les joves estudiants que apostin per una carrera professional com la de l’enginyeria tècnica i de grau en Mines i Energia.

  INGITE, Institut del que en forma part el nostre Consejo General, promou i comparteix aquest vídeo en el que es dona veu a algunes de tantes enginyeres que treballen en l’actualitat per a construir una societat més avançada, justa i solidària.

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.