• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 15 Juliol 2019 12:18

  Jornada tècnica minera

  Totes les fotografies de l'acte

  El propassat dia 12 de juliol va tenir lloc la jornada “Tramitació electrònica de: carnets miners, nomenaments i baixes de directors facultatius, contractes, establiments de benefici, usos d’explosius i certificats d’empreses executores de voladures” a l’auditori de PIMEC.

  Coorganitzada pel nostre @coetgme, l'acte va comptar amb la participació dels srs. Joan Carles Tarrasón, cap de servei de seguretat minera de la Direcció d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera, sr. Valentí Romanos, responsable Oficina Gestió Empresarial (OGE) de Girona, del Departament d’Empresa i Coneixement, Sr. Manuel García Prieto, cap de la secció de seguretat de concessions mineres de la Direcció General d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera a més a més del sr.  Pere Palacín, director General d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera i del nostre Degà sr. Joan Ignasi Navarro.

  e1e9914530f0df755c41dbda43094183.png

   

   

   

  Hem penjat al compte de flickr del @coetgme les fotografies i algun video de l'acte.

  Esperem les gaudiu.

  Fotografies de l'acte del 12/07/2019

   

  Recordeu que a flicker tenim les fotografies dels actes que anem organitzant i on anem participant.

  Visiteu-lo!!

  Captura de Pantalla 2019-07-15 a les 12.32.13.png

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.