• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 21 Novembre 2018 12:40

  Reciclatge per Plans de Labors

  20 de novembre de 2018

  El passat dia 20 de novembre, va tenir lloc a la Delegació del Col.legi a Lleida, una xerrada de reciclatge de redacció del Pla de Labors. Va comptar amb la participació d'una quinzena de col.legiats.
  La xerrada estava adreçada als Directors Facultatius que treballen a la provincia de Lleida i va ser impartida pel Sr. Antonio Moreno, Cap de la Secció d'Activitats Radioactives i Extractives i Energia, del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
  Es va fer un repàs punt per punt dels apartats que contempla el Pla de Labors, on el Sr. Moreno indicava quins aspectes s'havien de tenir en compte i els assitents podien aclarir els dubtes que els sorgien en la redacció de Pla de Labors. Aquest reciclatge és important per a assolir millor qualitat en la redacció de documentació, en aquest cas exclusiva, de la nostra professió.
  Finalment, agrair l'assistència a la xerrada dels companys i agrair al Sr. Moreno la dedicació i l'interès per la professió.
   
  IMG-0772.JPG
  Delegació de Lleida.

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.