• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 16 Mai 2019 19:32

  Visualitzador de Geotèrmia Superficial de Catalunya Destacats

  ICGC

  L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), desenvolupa el projecte GeoEnergia (Recursos de Geotèrmia a Catalunya). Aquest projecte té per objectiu la millora del coneixement sobre la disponibilitat i el potencial d'aprofitament dels recursos geotèrmics a Catalunya. En aquest sentit, l'Institut ha publicat el Visualitzador de Geotèrmia Superficial de Catalunya, consultable a través de:

  https://www.icgc.cat/ca/Administracio-i-empresa/Eines/Visualitzadors-Geoindex/Geoindex-Geotermia-superficial

  En aquest visualitzador no només es pot consultar el potencial geotèrmic del subsòl, si no dades reals de l'explotació d'aquest recurs, i en concret: 

  • Un mapa amb la localització i principals característiques de les instal·lacions geotèrmiques existents en equipaments municipals o  promogudes pel sector públic. 
  • Un mapa municipal amb un comptatge de les instal·lacions geotèrmiques existents en edificis i habitatges privats

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.