• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 20 Febrer 2018 10:25

  Reciclatge Director Facultatiu

  Convocatòria 21/03/2018

   El col·legi està preparant la primera convocatòria del que es preveu que pugui ser una activitat formativa a mantenir per a l'actualització de la formació rebuda fa uns anys en virtud d'una subvenció aconseguida per part del nostre Consejo Superior.

  En aquest cas, donat que no hi ha aquest recolzament econòmic, el col·legi ha trobat els mencanismes per facilitar la inscripció dels companys, especialment els que treballen adscrits en el règim general de la seguretat soicial. Aquest fet és degut a que el col·legi ofereix amb el mateix la possibilitat de que l'empresa es bonifiqui el cost del curs a través de FUNDAE (antiga TRIPARTITA).

  El dia escollit serà el 21 de març, amb l'horari de 8,30 a 14;00 h.

   

  Es crearà en breu un event amb les dades del curs a la secció d'activitats de la web, ho podeu trobar també a l'agenda, la portada del web i si cliqueu a l'enllaç trobareu més informació al respecte.

  Les inscripcions es realitzaran al mateix web i es respectarà rigorosament l'ordre d'inscripció. 

   

  Per ampliar informació;

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Fitxa del curs i inscripcions aquí

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.