• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 08 Octubre 2020 15:34

    ITEC time

    La construcció industrialitzada

    Hola,

    Encara no tens plans pel pròxim 15 d’octubre? A les 16:00 h inaugurarem l'ITeC Time! Es tracta d'un nou espai online de transmissió de coneixements vinculats a diverses matèries del sector de la construcció de la mà de tècnics i professionals. 

    De què xerrarem? De tecnologia, de normativa, d’arquitectura, d’edificació, d’infraestructures, d’indústria... Si tens algun tema concret que t’agradaria que tractéssim, no dubtis en enviar-nos un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la." moz-do-not-send="true">correu electrònic amb la teva proposta. 

    Comencem el primer ITeC Time parlant de la construcció industrialitzada

    Quan hem d’apostar per ella? Quins són els seus punts forts? I els dèbils? Com encaixa amb els sistemes de finançament existents? En Gerardo Wadel, en Toni Escudé, en Joan Artés i l’Eloi Tarrés ens explicaran la seva experiència des de diferents punts de vista: materials, impactes ambientals, innovacions tècniques, gestió de promoció... 

    Captura de Pantalla 2020-10-08 a les 15.37.12.png

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.