• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 06 Juliol 2021 09:16

  Alleujament a mitges per al sector Construcció

  El sector construcció en l’any u de la recuperació.

  Des de la irrupció de la pandèmia l’ITeC ha estat observant la reacció del sector construcció i estimant el tipus d’impacte econòmic que es pot esperar a curt i mitjà termini.

  Les conclusions extretes han passat a formar part de les previsions Euroconstruct per al sector construcció europeu. Això ha permès comprovar fins a quin punt aquest sector està seguint els patrons de la resta de països i descartar que, de moment, ens anem a despenjar de la recuperació, tal com va passar en l’anterior crisi.

  En el Butlletí de juliol 2021 de l’ITeC, hi trobareu l’article amb les conclusions.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.