• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 26 Octubre 2020 18:51

  Formacions ITEC

  Tcq+rebit i blockchain

   

  Si estàs pensant com millorar la gestió dels teus projectes i obtenir millors resultats emprant menys temps, l'ITEC ens ofereix pels propers dies i per un import de 320 €, una formació específica:

  El modelat, els amidaments i els pressupostos juguen un paper molt important. No només proposen formar-te i ensenyar-te nous conceptes, sinó que volen convertir-te en un expert d'aquestes tres àrees amb TCQ i Autodesk Revit.

  El curs consta de 24 hores, dividides en 9 sessions en format online. No deixis escapar aquesta oportunitat i apunta't!

   
   
  Captura de Pantalla 2020-10-27 a les 17.46.38.png

  A l'ITeC portem molts anys prestant serveis de certificació empresarial, requerits per al compliment de la legislació i els estàndards de fabricació nacionals i europeus. 

  Hem decidit acabar amb les possibles falsificacions i prevenir el frau. Amb aquest objectiu en ment, ens hem unit amb Signeblock per a incorporar el blockchain a les certificacions de productes innovadors i augmentar la seva seguretat.

  El pròxim 28 d'octubre et convidem a compartir amb nosaltres els resultats de la incorporació i a consolidar el procés de transformació digital en aquest àmbit.

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.