• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 27 Març 2020 01:00

  Setmana dels webinars ITEC

  #joemquedoacasa

  L'ITEC ens fa arribar les activitats que ha organitzat per fer des de casa la propera setmana.

  "

  Passar la quarantena a casa no ha de ser sinònim d’avorriment. Des de la Fundació ITeC hem organitzat una setmana de webinars per a fer-te els dies més amens. Pot ser un bon moment per a ampliar coneixements i créixer professionalment. 

  Hem programat un total de 10 webinars des del dilluns 30 de març al divendres 3 d'abril. Hi haurà dos per dia, un en horari de matí (a les 11.00 h) i un altre a la tarda (16.00 h).

  Sobre què parlarem? Els nostres experts tractaran temes ben diversos: elaboració de pressupostos, objectes BIM, estàndard eCOB, projectes R+D, economia circular, sostenibilitat…

  Fes clic al botó següent per a veure tota la programació, conèixer als ponents i, el més important, inscriure't.

  Vull inscriure'm

  Twitter CA 01 2

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.