Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dimarts, 29 Mai 2018 18:19

  I Congreso Ingeniería Energética – iENER’18

  27 i 28 de juny, Madrid

   El I Congrés Enginyeria Energètica - iENER'18 és un Congrés en el qual s'exploraran totes les àrees del camp de l'enginyeria energètica, amb l'objectiu d'establir un camí cap a l'optimització de les instal·lacions i la sostenibilitat. IENER pretén convertir-se en un esdeveniment de referència per als professionals de l'energia on es reuneixen els millors experts i es pugui avaluar el "panorama general", les noves tecnologies, els desenvolupaments normatius i les tendències actuals del sector energètic.

  En els propers dies es publicarà el PROGRAMA complet del Congrés. Un primer esquema del mateix es pot consultar a la següent adreça web https://www.congresoiener.com/pages/programa-congreso-iener.html

   També es pot inscriure's al Sopar de Gala que es celebrarà el dia 27 de juny, serà un esdeveniment màgic en el qual tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis AEE, no s'oblidi d'inscriure's abans del 25 de juny.

  Addicionalment, s'ionforma que està oberta la convocatòria dels Premis AEE de reconeixement a l'excel·lència en les seves quatre categories (Premi al millor enginyer en energia, Premi Corporatiu a la millor empresa, Premi al millor projecte d'energia, Premi a la millor institució pública ).

  Tots aquells interessats a participar en aquesta convocatòria poden trobar informació a la pàgina web del Congrés. Per accedir a ella, polseu el enllaç aquí on es podran descarregar les bases de la convocatòria. La data límit per enviar la seva candidatura és el dia 25 de maig.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events


  Master Universitari en PRL

  23/02/2023 00:00
  Category:  Formació
  E-learning

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.