• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dissabte, 22 Agost 2020 13:07

  Congrés emmagatzematge d'energia

  I Congrés CONALEN

  Els informem que els dies 21 i 22 d'octubre es celebrarà el I Congrés d'Emmagatzematge d'Energia - # ALEN'20. La forma de celebració serà a través d'un Auditori Virtual en què tindran lloc les diferents conferències i taules rodones. Adjunt els enviem a l'Avanç de Programa d'Congrés.

  En el marc de la política energètica a Espanya, el desenvolupament de les energies renovables constitueix un dels seus punts principals. Per a la integració d'aquest tipus d'energies en el sistema elèctric espanyol, es necessiten instal·lacions que puguin emmagatzemar l'excedent d'energia en moments de menys demanda per proporcionar flexibilitat i gestionabilitat a la xarxa. Aquestes instal·lacions són o de bombament o, quan la tecnologia ofereixi solucions d'emmagatzematge no sol diari sinó també estacional, de bateries que avui estan aconseguint un gran desenvolupament.

  En aquest sentit, la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid juntament amb l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Mines i Energia de Madrid han decidit celebrar aquest Congrés d'Emmagatzematge d'Energia per tal de proporcionar a tots els assistents una visió general dels diferents sistemes d'emmagatzematge d'energia a través de les experiències pràctiques dels seus protagonistes, les seves aplicacions i les possibilitats de desenvolupament futur.

  Per obtenir informació complementària sobre el Congrés, els preguem visitar aquesta pàgina web de Congrés https://conalen.com/

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.