• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 22 Setembre 2020 16:22

  Jornada FENERCOM

  25/09/2020. Madrid

  Ensa informen de que la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid i CEIM Confederació Empresarial de Madrid-CEOE, amb la col·laboració d'Iberdrola i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Madrid, han organitzat un cicle de dos Webinars "La Aerotermia . Una oportunitat per a la recuperació verda ", que tindrà lloc en format de videoconferència en dues sessions, el 25 i el 29 de setembre. Aquest cicle tindrà com a objectiu abordar els últims avenços que s'han produït en la tecnologia, disseny i certificació d'instal·lacions.

  La durada serà aproximadament de dues hores i mitja per sessió, en la qual es reservarà un temps de col·loqui per participació dels assistents.

  Pot formalitzar la seva inscripció a la primera sessió de l'cicle, el 25 de setembre a les 11: 00hrs, a https://www.ceim.es/eventos/aerotermia.

  Adjunt trobareu el programa de la sessió.

  El dia d'abans rebrà l'enllaç ZOOM per poder connectar-se a la videoconferència.

  Més en aquesta categoria: « Jornada FENERCOM Jornada FENERCOM »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.