• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 08 Octubre 2020 15:39

  Jornada FENERCOM

  IoT. Internet Of Things

  Ens informen de que la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid ha organitzat ula jornada "Jornada on-line sobre Internet de las cosas (IoT) y ahorro energético", que tindrà lloc en format de videoconferència el 14 d'octubre. 

  "

  Internet de les coses (IOT) és un concepte tecnològic destinat a contribuir a l'estalvi energètic utilitzant per a la seva aplicació diferents sensors i dispositius Iot, tant a la llar com en edificis terciaris. Gràcies a ells, es pot recopilar informació relacionada amb els patrons de comportament dels usuaris i gestionar el consum d'energia de manera més eficient. La combinació d'aquests sensors poden ajudar a ajustar les necessitats i estalviar energia.

  La Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid organitza aquesta jornada en què s'abordaran els avenços que aquest tipus de tecnologies poden aportar pel que fa a estalvi energètic¡.

  Si estan interessats en inscriure a aquesta Jornada han primer emplenar la inscripció en línia en el següent enllaç:

  https://www.fenercom.com/formaciones/jornada-online-sobre-internet-de-las-cosas-iot-y-ahorro-energetico-14-10-2020/

  Posteriorment, rebran al seu correu electrònic un enllaç per a registrar-se a la plataforma de l'conferenciant i connectar després online a la Jornada. La Jornada s'impartirà en temps real, amb data i horari específic a través d'Internet.

  JORNADA GRATUÏTA

  Per consultar el programa de la Jornada pot clicar AQUí.

  "

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.