• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 09 Juliol 2021 13:49

  José Luis Leandro és reelegit com a president del Consejo

  Coneix les primeres declaracions de José Luis Leandro, després de ser reelegit com a president, així com, els seus objectius per als propers quatre anys.

   

  El proppassat dia 26 de juny, en el Ple Extraordinari d’Eleccions celebrat a la seu central de Madrid del Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos y Grados en Minas y Energía, han resultat reelegits en els seus càrrecs per un període de quatre anys, José Luis Leandro Rodríguez, com a president, i Víctor Aitor Álvarez González, com a  tresorer.

  Amplia la informació aquí.

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.