• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 21 Novembre 2018 12:36

  Eines per desmuntar la Justícia Patriarcal

  23/11/2018

  l’Institut Català de les Dones organitza la II Jornada Tècnica: eines per desmuntar la justícia patriarcal, organitzada en commemoració dels 10 anys de la llei 5/2008 i del 25 de Novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que tindrà lloc el proper 23 de novembre al Departament d’Interior (Carrer de Diputació, 355, Barcelona).

  L’esdeveniment, inaugurat per l’Honorable Sra. Elsa Artadi i  Vila, consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, presentarà reflexions i estratègies concretes davant la urgència de vèncer la resistència persistent del sistema judicial en un context de desencontre entre la societat i les decisions judicials. La Jornada comptarà amb la presentació del Protocol de Prevenció de les Violències Sexuals del Departament d’Interior, d’una taula rodona sota el títol Arrels de la Justícia patriarcal i estratègies emergents per desmuntar-la amb la participació de diverses professionals de l’abordatge de les violències masclistes, i la conferència La urgència de deconstruir l’estructura patriarcal de la Justícia, a càrrec d’Irantzu Varela Urrestizala, periodista, coordinadora de Faktoria Lila i presentadora del programa El tornillo. Podeu consultar al web  el programa sencer.  

  Per efectuar la inscripció a la II Jornada Técnica, ho podeu fer mitjançant el següent formulari.

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.