• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 13 Gener 2021 11:09

  Butlletí ciment català

  Número 12 | Desembre 2020

  La Covid-19 castiga la indústria, que presenta una evolució negativa en tots els indicadors


  La caiguda de l’activitat econòmica a causa de la pandèmia de la Covid-19 castiga amb una especial duresa la indústria cimentera catalana. Les estadístiques del mercat corresponents al mes d’octubre presenten una evolució negativa de tots els indicadors durant el darrer any. En l’acumulat dels darrers dotze mesos, aquestes dades assenyalen una reducció del consum (-9,8%), de la producció (-1,6%) i de les exportacions (-16,9%) de ciment, i situen el sector en una posició d’incertesa davant el futur a curt i mitjà termini que pot convertir-se en una amenaça per a la continuïtat d’algunes fàbriques i la consegüent ocupació que generen. Més informació

   

  Aquestes i altres notícies aquí.

  https://ciment-catala.org/

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.