• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 20 Desembre 2019 15:07

  Butlletí ciment català

  Número 8 | Desembre 2019

  La Generalitat confirma que els objectius ambientals per a les emissions s’han complert en un 100%

  Segons un Informe de la Generalitat corresponent a l’Acord Voluntari signat entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i Ciment Catalàla indústria cimentera catalana va invertir a l’exercici 2018 3.656.883,96 € en millores ambientals, principalment focalitzades en la valorització energètica de residus, en la reducció de les emissions de partícules dels forns de ciment, en l’increment de l’eficiència energètica i en la disminució de l’impacte visual. Durant l’any 2018 la inversió ambiental va ser superior a la de l’any 2017 (2.852.454,50 €).

  Aquestes i altres notícies aquí.

  https://ciment-catala.org/

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.