• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dissabte, 22 Agost 2020 12:45

  Memòria d'activitats Ciment Català

  07/01/2020

  Recentment, Ciment Català ha publicat la seva Memòria d'Activitats 2019.

  L’obra, en format digital i accessible des de qualsevol dispositiu, recull les activitat desenvolupades per la nostra Agrupació, i també presenta un resum de les magnituds del sector en els àmbits de mercat, inversions mediambientals, Economia Circular, salut i seguretat laboral o licitacions públiques, entre moltes altres estadístiques, actualitzades amb les darreres dades disponibles.
   
  Ens conviden a consultar i divulgar aquesta publicació, que pretén ser també una eina útil per a molts professionals i l’expressió de transparència de la nostra indústria.

  La Memòria està disponible en catalàcastellà i anglès

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.