• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 21 Febrer 2022 16:46

  Debat sobre Biocontrucció i Construcció Sostenible

  El 22 de març es realitzarà una sessió de debat sobre la Bioconstrucció i construcció sostenible, aprofitant la II Edició de la Fira Firhàbitat, que es farà durant els dies 3, 4 i 5 de juny del 2022.

  Durant l’acte es parlarà sobre la innovació i l’ús de recursos no convencionals industrials. Aquesta jornada es realitzarà de forma telemàtica, a través de la plataforma Zoom.

  En el següent enllaç podreu veure el programa de la sessió: https://bit.ly/3p3u7ZY

  Firhàbitat pretén posar sobre la taula temes d’interès pel sector de la bioconstrucció que alhora puguin aportar solucions o fins i tot puguin acabar representant noves oportunitats de negoci per al sector primari o per zones rurals d’entrada més desfavorides.

  Fins al mes de juny es proposaran xerrades i debats sobre temes diversos dins de l’àmbit de la bioconstrucció i l’eficiència energètica amb l’objectiu de cobrir demandes i necessitats dels professionals del sector, així com cridar l’atenció del públic general que no obligatòriament ha d’estar immers en la temàtica.

  Per més informació podeu consultar la pàgina web de Firhàbitat.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.