• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 04 Juny 2020 09:50

  BEDEC manteniment

  Jornada de presentació

  El manteniment dels teus edificis ara és més fàcil que mai

  Duus a terme tasques de manteniment d'edificis en el teu dia a dia? Continua llegint perquè el que t'explicarem a continuació ben segur que t'interessarà.

  Presentem el BEDEC Manteniment!

  Es tracta d'una base de dades per a la planificació i gestió del manteniment d’edificis i altres actius, compatible amb els diferents GMAOS del sector de la construcció a Espanya (TCQi MNT, Rosmiman, Archibus, TCMAN, etc.).

  Els nostres professionals explicaran en un webinar les principals característiques i avantatges que t’ofereix l'eina. Hem programat dues sessions, en dies i idiomes diferents. Et recomanem que t'inscriguis encara que no hi puguis assistir en directe, ja que després rebràs la gravació i el material utilitzat.

  Sessió en castellà:

  Dimarts, 9 de juny de 2020

  De 16:00 a 17:30 h

  INSCRIPCIONS AQUÍ

  Sessió en català:

  Dijous, 11 de juny de 2020

  D'11:00 a 12:30 h

  INSCRIPCIONS AQUÍ

   

   
   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.