• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 29 Octubre 2019 22:22

  Participació ciutadana

  Elaboració del pressupost 2020

  La Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears (BOIB núm. 53, de 9 d'abril de 2011) estableix a l'article 6.f "L'Administració de la Comunitat Autónoma de les Illes Balears donará publicitat via alectrònica de l'avantprojecte d'inversions del pressupost, perquè la ciutadania pugui fer efectiva aquesta participació directa dins un termini concret".

  Per complir aquesta obligació, el Govern Balear posa a l'abast dels ciutadans els documents amb la informació corresponent a les inversions de l'Administració de la CAIB, d'IBSA i de l'Àgencia Tributària de les Illes Balears, per què la ciutadania pugui fer els suggeriments que consideri oportuns a l'adreça electrònica següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

  Els suggeriments rebuts es trametran a la Direcció General de Pressuposts abans de l'aprovació de l'avantprojecte pel Consell de Govern.

  El termini de presentació de suggeriments és del 29 d'octubre de 2019 al 6 de novembre de 2019, ambdós inclosos.

  Documents de consulta:

  CAIB- Administració General

  ATIB - Agència Tributària

  IBSA - Serveis de Salut

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.