• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 21 Setembre 2018 18:07

  Jornades sobre Canvi Climàtic a les Illes Balears

  25 i 26 d’octubre

   "

  Primeres Jornades sobre Canvi Climàtic a les Illes Balears

  25 i 26 d’octubre de 2018

  Sala d’actes de l’edifici Sa Riera de la Universitat de les Illes Balears (UIB)

   

  Presentació

  Les Jornades sobre Canvi Climàtic a les Illes Balears estan organitzades pel Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la UIB (LINCC-UIB) en col·laboració amb l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB i la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern Balear.

  Les Jornades compten, també, amb el suport del Consell Social i l’Oficina de Suport a la Recerca de la UIB. L’esdeveniment s’emmarca en el cicle de sessions monogràfiques de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de l’Organització de les Nacions Unides organitzat per l’OCDS i respon a un dels eixos d’acció del LINCC: la transferència de coneixement.

  Com es detalla aquí, les jornades abordaran la problemàtica del canvi climàtic a les Illes Balears a partir de la presentació de ponències científiques i estratègiques que s’articularan en cinc sessions temàtiques.

  Objectius

  Afrontar el canvi climàtic és un dels principals reptes als quals s’enfronta la humanitat en general i les Illes Balears en particular, per la qual cosa cal:

   Fer efectiva la transferència de coneixement (de l’àmbit científic cap a l’administració i agents econòmics i socials) sobre les seves causes i conseqüències.

   Incrementar el debat, la conscienciació i el compromís de la societat envers la importància ecològica, econòmica i social del canvi climàtic.

   Crear sinergies entre els diferents actors implicats amb l’objectiu de dissenyar, des del coneixement i la responsabilitat, les polítiques de mitigació i adaptació que es creguin més convenients.

   

  Inscripció

  L’assistència a les Jornades és oberta a tothom i gratuïta. Per fer-ho, només cal inscriure-s’hi a través del formulari disponible en aquesta mateixa pàgina web abans del 30 de setembre de 2018.
  "

   

  Articles relacionats (per etiqueta)

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.