• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 05 Mai 2017 15:13

  Control de l'emissió i exposició de pols en explotacions mineres.

  Jornada tècnica. Palma, 18 de maig de 2017

  El dijous 18 de maig de 2017, tindrà lloc a l'Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (Edifici Arxiduc Lluís Salvador. Ctra. de Valldemossa, km 7,5 07122 Palma) la Jornada sobre el Control de l’Exposició i l’Emissió de Pols en Explotacions Mineres on es pretén explicar el marc normatiu actual, i ampliar els coneixements sobre la protecció de la salut dels treballadors, com també el control i l’emissió de pols en explotacions mineres.

  Es comptarà amb la presència de tècnics de l’Institut Nacional de Silicosi i del Centro Tecnológico del Mármol, Piedra y Materiales a més d'especialistes de treball, salut i jurídics del CAIB.

  Al peu s'ofereix l'enllaç al programa de la jornada sobre el Control de l'Exposició i l'Emissió de Pols en Explotacions Mineres.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.