• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 01 Desembre 2020 16:10

  Jornada Virtual ICD

  ICD, 10 i 11/12

  Des de l’Institut Català de les Dones ens conviden a la jornada virtual Una aproximació a la intervenció amb els homes que exerceixen violència masclistaque tindrà lloc els propers dies 10 i 11 de desembre organitzant pel Departament d’Interior. L’objectiu de la jornada és conèixer els programes, accions i tractaments que es realitzen amb els homes que exerceixen violència masclista.

  La jornada es desenvoluparà en cinc taules rodones que tractaran temes com els perfils criminològics; els tipus de programes o tractaments que poden fer els homes que tenen una sentència judicial per violència masclista; com informen els mitjans de comunicació sobre la violència masclista; les teràpies psicològiques que realitzen els homes que no han entrat en el sistema judicial; les necessitats que tenen les dones en el procés de recuperació i el paper de les administracions públiques per garantir els drets de les dones a viure una vida lliure de violències.

  Podem fer les inscripcions en el web del Departament d’Interior o des d’aquí.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.