• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 01 Desembre 2020 15:11

  Congrés de l'Aigua a Catalunya

  Dates i programa

  Ja s'ha iniciat la organització del IV CONGRÉS DE L'AIGUA A CATALUNYA, que tindrà lloc els dies 24 i 25 de març de 2021, a l’Auditori de Cosmocaixa de Barcelona. En aquesta notícia pejem el Programa preliminar d’aquesta quarta edició del Congrés que la organització ja ens ha fet arribar.

  Alhora, el Comitè Organitzador del IV CONGRÉS DE L’AIGUA A CATALUNYA, en la seva reunió del dia 10 de novembre de 2020, va adoptar l’acord d’obrir un termini per a la presentació de Comunicacions al Congrés que finalitzarà el dia 15 de gener de 2021, d’acord amb les instruccions que s’acompanyen adjuntes.

   

   

   

  Més en aquesta categoria: « Les coves del toll

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.