• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 03 Mai 2018 10:24

  Reunió Delegació de Girona

  20 de març de 2018

  Reunió tècnica de col•legiats a la delegació del COETGME a Girona.


  El passat divendres día 20 va tenir lloc una reunió informal de col•legiats, organizada per la delegacio del COETGME a Girona, per tal de debatre qüestions proposades pel col•lectiu.
   
  A la mateixa van asistir, representant a l’administració minera els Sr. Pou i Sr. Cuesta, que amablement van donar resposta als dubtes que hi podien sorgir en la seva materia.
   
  Posteriorment, davant la presencia de membres de la Junta de Govern del COETGME el Degà Sr. Navarro i Tresorer Sr. Carbó, els asistenta vam debatre i plantejar les opinions i propostes sobre aspectes col•legiats.
   
  Delegació de Girona

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.