• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 10 Febrer 2022 11:48

  Reunió institucional amb l'ICAEN

  El degà del COETGME, Juan Ignacio Navarro, es reunix amb la directora del ICAEN, Marta Morera, i el cap de la Divisió de Gestió Energètica del ICAEN, Joan Josep Escobar.

  Aquesta reunió institucional ha servit per continuar amb les bones relacions que mantenen ambdues institucions i per posar en comú diferents camps d’actuació.

  Entre els temes més rellevants, tractats durant la reunió, destaquen el com promocionar la transició energètica, com potenciar la geotèrmia al nostre país i la possibilitat d’organitzar una jornada conjunta, per promoure la instal·lació de parcs fotovoltaics en activitats extractives.

  Des del COETGME continuarem treballant conjuntament amb l’Administració, per seguir donant prestigi, visibilitat i notorietat a la nostra professió i al nostre col·lectiu.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.