• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 06 Octubre 2017 18:00

  Nova web Ciment Català

  Amb la finalitat de millorar el servei a les empreses associades, a tota la comunitat professional i al públic en general, Ciment Català ha renovat completament el seu portal d’Internet (www.ciment-catala.org). Aquest nou portal incorpora tota la informació sobre l’Agrupació i la indústria cimentera, inclou les estadístiques del mercat dels darrers anys, i conté un ampli i detallat arxiu documental i gràfic.

  Estructurat amb criteris d’ordre i de facilitat d’ús, el nou lloc interactiu de Ciment Català té la voluntat de constituir-se en el canal de comunicació de referència sectorial. El convido a conèixer-lo i a usar-lo, en el convenciment que serà una eina útil i del seu interès.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.