• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 05 Octubre 2017 10:09

  ITV volquets Destacats

  Publicada la Resolució que aprova la ET 2011-01-17

  Amb data 28 de setembre de 2017 ha estat publicada en el «Butlletí Oficial de l'Estat» la Resolució de 14 de setembre de 2017 de la Direcció general de Política Energètica i Mines, per la qual s'aprova l'Especificació Tècnica 2011-01-17 « inspecció de bolquets de bastidor rígid sobre rodes », de la instrucció tècnica complementària 02.2.01« Posada en servei, manteniment, reparació i inspecció d'equips de treball », aprovada per l'Ordre ITC / 1607/2009, de 9 de juny, del Reglament general de normes bàsiques de seguretat minera.

   

  truck vehicle transportation lorry dump tipper transport delivery 945261.jpgd

  Aquesta ET té per objecte establir el procediment per a les inspeccions periòdiques dels bolquets de bastidor rígid sobre rodes, en servei en explotacions mineres. Queden exclosos els bolquets de bastidor rígid sobre rodes dissenyats expressament per al seu ús a l'interior de túnels o galeries, camions bolquet de bastidor rígid dissenyats expressament per al seu ús en vies públiques i mini bolquets de bastidor rígid.

  Aquesta especificació tècnica té efecte a partir dels sis mesos des de la seva publicació en el «Butlletí Oficial de l'Estat» (28 de març de 2018).

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.