• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 20 Desembre 2017 13:42

    Josep Maria Mata i Perelló, Premi Carmina Virgili 2017

    Guardó al Geòleg de l'Any 2017.

    font: colgeocat.cat

    Divendres 15 de desembre, al Sopar de Nadal del COLGEOCAT, es lliurà el Premi Carmina Virgili, que porta aquest nom en honor i homenatge a la nostra companya la Dra. Carmina Virgili i Rodon (1927-2014). 

    Amb aquest premi, COLGEOCAT atorga un reconeixement especial a un professional de la Geologia que es considera que ha desenvolupat una tasca remarcable al llarg de la seva carrera envers la Geologia, o que ha realitzat una activitat destacable durant l’any amb un impacte significatiu en la professió

    El premi al geòleg de l'any 2017 s'entregarà al nostre company Josep Maria Mata i Perelló, per la seva extensa exemplar trajectòria professional, de la qual destaca, entre moltes altres coses, la seva impagable tasca de divulgació de la geologia i de la mineralogia, especialment.

    Destacar que enguany el XVII Congrés Internacional sobre Patrimoni Geològic i Miner, celebrat a la ciutat d'Almadén (Ciutat Real), a l'Escola d'Enginyeria Minera i Industrial, de la Universitat de Castella-La Manxa, del 21 al 24 de setembre del 2017, ha rendit homenatge a en Josep Maria Mata.

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.