• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 25 Mai 2023 10:47

  El present avala el futur Destacats

  El present avala el futur freepik.es

  Fa uns dies, compartíem l'article de Lluís Sanmiquel que parlava del futur del sector. En aquell text, parlàvem del context favorable per al sector de la mineria, ja que la conjuntura que se'n preveu és: molta demanda de la professió, a causa de les directrius europees; contraposada a pocs professionals, tenint en compte el decreixent nombre de graduats en la matèria.

  Avui, mirem les dades del passat, des d'U-Ranking analitzen dades dels graduats i la seva inserció laboral, i destaquem que els Enginyers Tècnics i graduats en Mines i Energia obtenen molt bones dades:

  • Núm. 27 (de 101) en la classificació de graus amb més inserció laboral.
  • El 87% dels graduats tenen feina.
  • El 75% dels graduats té un sou superior a 1500 € mensuals.

  Si algú en dubtava… LA MINERIA TÉ FUTUR!

  Urank.PNG

  (Imatge d'u-ranking.es)

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.